Hit enter after type your search item
Kau Insan Mulia

Sembang dan Jual Apa Saja

Home / Youtube Aku / 5 Contoh Kesan Cinemagraph 

5 Contoh Kesan Cinemagraph 

/
/
/

Berbagai teknologi hebat dicipta sesuai dengan era digital di abad ke 21 sekarang ini. Inovasi daripada ramai umat manusia  daripada seluruh dunia telah membawa berbagai ciptaan dan satu daripadanya adalah software bagi memudahkan penghasilan cinemagraph (cinema – photograph) iaitu cantuman video di dalam gambar.

Menggunakan free version aplikasi iOS Cinemagraph daripada Flixel, kerja menghasilkannya teramat mudah. Versi percuma boleh diakses oleh sesiapa pun tetapi dengan watermark ‘Flixel’ ditengah-tengah cinemagraph yang kau hasilkan. Lihat contoh-contoh yang aku buat di bawah ini.

Apa pandangan kau tentang teknologi ini? Kau boleh cuba buat cinemagraph kau sendiri dan kongsikan kepada aku di blog ini – Hantar Artikel.

Jangan lupa Subscribe Youtube, Like Facebook dan Follow Twitter untuk maklumat artikel terkini. Sehingga di lain masa, ketahuilah bahawa Kau Insan Mulia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :