Hit enter after type your search item
Kau Insan Mulia

Sembang dan Jual Apa Saja

Home / Peranti dan Informasi / Beli iPhone 8 | iPhone 8 Plus Bersama Pelan Postpaid MaxisONE

Beli iPhone 8 | iPhone 8 Plus Bersama Pelan Postpaid MaxisONE

/
/
/

Beli iPhone 8 | iPhone 8 Plus Bersama Pelan Postpaid MaxisONE. Ini adalah kisah syarikat telekomunikasi (telco) yang mempunyai berbagai reputasi tersendiri dalam menyediakan khidmat komunikasi kepada rakyat Malaysia. Maxis memang terkenal, sebagai telco dengan pelan paling mahal tetapi kedekut dalam penawaran data kepada pelanggan. Aku bekas pengguna Maxis Postpaid lebih daripada 10 tahun lamanya, sebelum beralih-alih menggunakan telco lain mengikut promosi yang sepadan dan kualiti jaringan 3G / 4G di kawasan perumahan aku dan di tempat kerja.

Ciri-Ciri Pelan MaxisONE

Maxis menawarkan 4 pelan Postpaid MaxisOne yang mengenakan caj daripada RM98 hingga RM188 dan data sebanyak 20GB hingga 50GB. Tidak seperti U Mobile dan Digi yang mewajibkan langganan pelan yang lain, Maxis (seperti juga Celcom) menawarkan iPhone 8 | iPhone 8 Plus dengan harga diskaun menggunakan pelan-pelan sedia ada, iaitu Postpaid MaxisONE,  kecuali pelan MaxisONE 98.

Lihat juga perbezaan ciri-ciri pelan Postpaid dan harga iPhone 8 | 8 Plus yang ditawarkan oleh Telco lain:

  1. Beli iPhone 8 | 8 Plus Bersama Pelan Celcom First
  2. Beli iPhone 8 | 8 Plus Bersama Pelan Digi Postpaid
  3. Beli iPhone 8 | 8 Plus Bersama U Mobile iPlan dan UPackage
Beli iPhone 8 | iPhone 8 Plus Bersama Pelan Postpaid MaxisONE - Pelan Postpaid MaxisONE
Pelan Postpaid MaxisONE

Harga iPhone 8 | iPhone 8 Plus Bersama Pelan Postpaid MaxisONE

Harga iPhone 8 Bersama MaxisONE
Harga iPhone 8 Bersama MaxisONE

Update: Pembelian di Lazada Malaysia

Selain daripada Apple Store Malaysia yang menetapkan harga RRP (Recommended Retail Price) kepada semua produknya, kau juga boleh membeli produk Apple di Pengedar Rasmi Apple seperti Lazada Malaysia.

Apa faedahnya?

Pengedar-pengedar rasmi seperti Lazada melancarkan berbagai promosi dengan harga diskaun kepada semua barang jualannya. Kau juga boleh membeli dengan ansuran bulanan daripada kad kredit terpilih. Klik butang yang aku sediakan di bawah dan kau akan di bawa terus ke webstore rasmi Apple di Lazada Malaysia.

Lazada vs Apple
Lazada vs Apple

Pastikan 2 perkara ini sebelum kau membuat pembelian:

Local Manufacturer Warranty dan Sold & Fulfilled by Lazada
Local Manufacturer Warranty dan Sold & Fulfilled by Lazada
  1. Pastikan 1 Year Local Manufacturer Warranty.
  2. Fullfiled by Lazada dan Sold by Lazada.

Beli iPhone 8 | iPhone 8 Plus Bersama Pelan Postpaid MaxisONE

Bagi pengguna yang bergantung kepada data daripada pelan postpaid, Maxis mungkin bukan pilihan yang menarik. Telco apa yang sesuai bagi memenuhi keperluan kau adalah bergantung kepada ciri-ciri pelan yang ditawarkan dan yang paling penting adalah kualiti rangkaian 3G / 4G di kawasan kau. Nyatakan komen di dalam ruangan di bawah. Follow aku di Facebook dan Twitter dan Instagram dan Youtube.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :