Hit enter after type your search item
Kau Insan Mulia

Sembang dan Jual Apa Saja

Home / Peranti dan Informasi / Maxis Tawarkan iPhone 7?

Maxis Tawarkan iPhone 7?

/
/
/

Update: iPhone 8 | 8 Plus Bersama MaxisONE Postpaid

Maxis Tawarkan iPhone 7? Sebelum ini aku dah bercerita pasal pemilikan iPhone 7 bersama syarikat telekomunikasi Celcom, Digi dan U Mobile. Hari ini aku nak bercerita pasal iPhone yang dijual oleh Maxis pula bersama dua pelan yang ditawarkan iaitu Pelan MaxisONE dan Pelan Zerolution.Pelan MaxisONE – harga telefon yang rendah setelah ditolak subsidi. Bayaran boleh dibuat samada menggunakan tunai atau kad kredit.

Pelan Zerolution – harga telefon juga rendah setelah diskaun tetapi bayarannya adalah secara ansuran bulanan iaitu dibilkan bersama yuran bulanan pelan postpaid yang kau pilih.

maxisone-plan
Ciri-ciri Pelan MaxisONE.

Harga iPhone 7 | 7 Plus – Pelan MaxisONE

maxisone-iphone
Harga iPhone 7 dengan Pelan MaxisONE.

Ansuran Bulanan iPhone 7 – Pelan Maxis Zerolution

Setiap tahun tukar telefon baru, itulah konsep pelan ini. Kau tidak perlu ada kad kredit dan tidak perlu tunai semasa pembelian, bermaksud bayaran pendahuluan tidak diperlukan. Ansuran bulanan telefon dan yuran bulanan pelan yang kau pilih akan disatukan di dalam satu bil pada setiap bulan. Kontrak langganan adalah selama 24 bulan seperti jadual di bawah.

maxis-zerolution
Ansuran bulanan iPhone 7 dengan program Maxis Zerolution.

Program Maxis Zerolution memudahkan pelanggan untuk menukar telefon baru, apa juga model, setiap 12 bulan. Yuran RM20 dikenakan setiap bulan sekiranya kau melanggan dengan program ini. Setiap kali kau menukar telefon baru, kontrak langganan 24 bulan pun akan diperbaharui. Pelan MaxisONE yang boleh dipilih untuk program ini adalah MaxisONE 128, 158 dan 188 sahaja.


Maxis Tawarkan iPhone 7?

Apa komen kau dengan tawaran daripada Maxis ini? Gunakan ruang komen di bawah atau Hantar Artikel untuk mengirim artikel anda.

Sehingga di lain masa, ketahuilah bahawa Kau Insan Mulia.

4 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :